×

Meer dan 1.500 huiseigenaren vertrouwen op onze dienstverlening

Gratis registratie

U betaalt bij ons geen kosten voor het registreren van uw vakantiewoning. We brengen voor iedere boeking via Happy Holiday Homes een vast bedrag in rekening.

Altijd de beste boekingsresultaten

Door elke woning online te zetten op meer dan 25 internationale websites en met de beste reisagenten, zorgen we ervoor dat elke woning de beste boekingsresultaten behaalt.

Geniet van totale gerustheid

Wij regelen alles voor u: de boeking, beschikbaarheid, betaling, klantenservice, aankomst en bijstand van gasten en professionele schoonmaak. U hoeft geen tijd te verliezen met het zich druk maken over betalingen of tevreden gasten. U kunt tijd besparen en een volledige gemoedsrust bereiken.

24/7 Internationale en lokale ondersteuning

Ons team biedt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week ondersteuning. Wij beantwoorden alle vragen van potentiële gasten en lossen ieder lokaal probleem op. Ons internationaal team, gesteund door een manager ter plaatse, verzekert u van de beste ondersteuning die us zich kunt wensen.

Professionele foto's & omschrijvingen

Met professionele foto's en beschrijvingen van de vakantiewoningenn zorgen wij ervoor dat uw woning, zowel online als offline, op de best mogelijke manier wordt gepresenteerd, om daarmee maximaal resultaat te behalen.

Altijd actuele informatie

Alle eigenaren hebben een persoonlijk dashboard in ons management systeem, waarmee alle binnenkomende boekingen en financiën kunnen worden gevolgd. Eigenaren bepalen zelf wanneer en hoeveel ze met behulp van het systeem van hun tegoed willen laten uitbetalen.

Maximale zichtbaarheid

Uw woning wordt zowel op 30+ top internationale websites gepubliceerd als op de hoog gerankte Happy Holiday Homes website en regionale reis websites. Wij investeren veel in online SEO en SEA marketing instrumenten en focussen op terugkerende gasten met onze 120,000+ gasten tellende mailinglijst.

Begin nu

Owner feedback

I can rely on you guys to handle everything perfectly. Last summer, my home was booked almost every week!

Sandro

I would recommend HHH for the results, quality of service and kindness of the people in the team

Matteo

Gemiddeld beoordelen onze gasten onze diensten met een 8,7

Gebaseerd op beoordelingen van 1200 gasten

Begin nu

Veiligheidsmaatregelen Coronavirus Happy Holiday Homes heeft verschillende maatregelen genomen om de veiligheid en het comfort van haar gasten te garanderen.